bel ons nu

Een terrasoverkapping vergroot uw woongenot het hele jaar door. Zo geniet u langer van het buitenleven en uw kostbare tuinmeubelen en kussens staan ten alle tijden lekker droog onder een terrasoverkapping. Ook met regenweer geniet u nog van het buitenleven en in de herfst en winter kunt u lekker droog van binnen naar buiten.

In het voor- en naseizoen biedt een overkapping op uw terras beschutting tegen de wind en door het glas heen geeft de zon voldoende warmte om er heerlijk van te genieten. Wanneer u kiest voor zonwerend doek, beschermt de terrasoverkapping u ook tegen de zon.

Kortom, een terrasoverkapping is een sieraad aan uw woning en in de tuin en maakt van uw terras en/of tuin het meest geliefde plekje van uw huis.

Bouwvergunning terrasoverkapping:

Het ministerie van VROM zegt het volgende over de regelgeving: "Terrasoverkappingen vallen in de categorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de terrasoverkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden." Controleer deze gegevens lokaal bij uw gemeente of bij het ministerie van VROM.