bel ons nu

Bent u op zoek naar nieuwe raambekleding? Dan zijn shutters het overwegen waard. Want shutters zijn hét eigentijdse alternatief voor bijvoorbeeld gordijnen of jaloezieën. Shutters hebben een luxe en stijlvolle uitstraling en u kunt er de lichtinval in uw woning perfect mee regelen.

Daarbij zijn shutters makkelijk schoon te houden en vrijwel overal toe te passen. Shutters.nl zet de voor- en nadelen van de verschillende shutters voor u op een rij en helpt u een keus te maken uit het enorme aanbod.

Shutters – ook wel Amerikaanse shutters genoemd – zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Ooit zijn ze bedacht door de oude Grieken. Ook vandaag de dag bieden shutters u de mooiste manier om te spelen met licht.
Met shutters tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Waarbij u alle vrijheid geniet als het gaat om kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen.

Shutters worden in verschillende woonruimtes gebruikt als binnenzonwering, maar ook voor een sfeervolle uitstraling. Ze geven u privacy, gezelligheid en luxe. Shutters zijn naast zonwering ook mooie raamdecoratie en passen in diverse interieur stijlen.