bel ons nu

Een screen is een vlakhangende zonwering en is een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in tal van situaties. Dit product beschermt uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.

Indien een zonnescherm niet mogelijk is en u een rolluik niet mooi vind, dan is een screen wellicht een passende oplossing voor u. Screens zijn klein van vormgeving en werken hetzelfde als een rolluik; het doek zakt tussen twee geleiders naar beneden.
Screendoek is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren en is gemaakt van glasvezel.
Het is open van structuur waardoor het zonlicht wordt gefilterd. U kunt enigszins nog wel naar buiten kijken maar andersom niet.

De belangrijkste eigenschappen:

  • Het doek is gemaakt van geweven glasvezel, waardoor het zicht naar buiten behouden blijft en de warmte met ca. 85% wordt gereduseerd.
  • Het aluminium frame is dermate klein dat het nagenoeg niet opvalt aan uw gevel en veel minder windgevoelig is dan uitvalschermen.
  • Ook voor de screendoeken bestaat er een groot assortiment aan kleuren.

De Ritz-Screen is een volledig windvast systeem. Het grote voordeel ten opzichte van de andere screens is, dat het doek over de gehele hoogte geritst is in de geleiders.