bel ons nu

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan zonwering voor binnen en buiten.
Er zit er zeker een bij die aan uw wensen voldoet.

Raamdecoraties

Binnenzonwering dient niet alleen om de zon buiten te houden, het is ook een hele belangrijke sfeerverhoger.
U kunt kiezen uit vele materialen en systemen. Houdt u van houten jaloezieën? Of gaat u liever voor een praktische rol of vouwgordijn. Met horren laat u frisse lucht naar binnen, maar insecten buiten!

Buitenzonwering

Er is veel mogelijk op het gebied van buitenzonwering. Wat dacht u van bijvoorbeeld screens, markiezen of zonneschermen? Of misschien rolluiken? Die zijn er niet alleen om de zon te weren maar ook voor de veiligheid!
Of denkt u misschien aan een terrasoverkapping? In het voor- en naseizoen biedt een overkapping op uw terras beschutting tegen de wind en door het glas heen geeft de zon voldoende warmte om er heerlijk van te genieten. Wanneer u kiest voor zonwerend doek, beschermt de terrasoverkapping u ook tegen de zon.

Al onze zonwering die electrisch te bedienen is wordt geleverd met motoren van     Draadloos bedieningsgemak van Somfy. Met één druk op de knop of geheel automatisch bewegen één of meerdere zonweringen omhoog of omlaag. Draadloos, want tussen bedieningspunt en zonwering zijn geen kabels nodig. Dus minder bekabeling in uw interieur en minder hak- en breekwerk bij het installeren.